Голяма гордост е за мен като вицепрезидент на България, че

...
Голяма гордост е за мен като вицепрезидент на България, че
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Европейският ринологичен конгрес в България е огромно признание за страната ни

Голяма горделивост е за мен като вицепрезидент на България, че 29-ият Европейски ринологичен конгрес се организира в моята страна, съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова по време на откриването на форума в Националния замък на културата в София.

 

„ От 1969 година подобен конгрес не се е състоял в страна от Източна Европа. Освен за България, това е голямо самопризнание и за всички балкански страни. Горди сме да бъдем домакини на медицински конгрес, който събира учени от всички континенти “, уточни Йотова.

 

В словото си за откриването вицепрезидентът съобщи още, че богата стратегия на форума ще послужи за обмяна на опит, на положителни практики и на новаторски хрумвания сред участниците в него.

 

„ Това е невероятна опция за основаването на скъпи партньорства, а и другарства. Всичко това в името на нашето здраве “, сподели още тя.

 

„ Обръщам се с голяма признателност към вас за вашите професионализъм и отдаденост, уважаеми учени, лекари и медицински експерти. Дължим ви доста за свободата да дишаме. С голямо доверие ви доверяваме нашето здраве. Убедени сме, че то е в най-сигурните ръце. Зная какъв брой старания полагате, с цел да поддържате най-високо равнище, непрекъснато да изграждате себе си, вашите познания и умения. Щастлива съм, че задграничните ни посетители ще имат опция да се допрян до моята татковина България, да се срещнат с нейната дълга и славна история и богата просвета. България е с една от най-старите държавнически обичаи в Европа на цели 13 века. България е страната, основала третата християнска цивилизация – славянската, както и популяризирала книжовност, нематериалност и просвета надалеч зад границите на личната си територия. Благодарение на България над 300 млн. души в целия свят пишат на красивата кирилица “, уточни пред участниците на форума вицепрезидентът Йотова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР