Голяма драма в дома на попфолк звездата Мария. По непотвърдена

...
Голяма драма в дома на попфолк звездата Мария. По непотвърдена
Коментари Харесай

Голяма драма в дома на попфолк звездата Мария. Има ли бой?

Голяма драма в дома на попфолк звездата Мария. По непотвърдена информация певицата е станала жертва на побой от страна на брачна половинка й Мирослав Соколов в фамилния апартамент в София във вторник. Съседите споделили, че чуват крясъци от вкъщи на Мария. Дали се е стигнало до физическа експанзия към момента не е доказано. Твърди се, че брачният партньор е отправил и закани за ликвидиране към половинката си.

“Засега не бих желала нищо да разясня. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо състояние. Благодаря за отношението “, разяснява Мария пред Нова тв.
-->
Съдът наложи домакински арест на Мирослав Соколов. Обвинението е за закана за ликвидиране и нанесена телесна щета.  По гледище на страните, магистратите взеха решение съвещанието да се организира при закрити врата, с цел да резервира неприкосновеността на персоналния живот на двойката.

“Единственото, което мога да ви кажа, е че съдът дълго време съвещава, остави без почитание настояването на прокуратурата за непрекъснато задържане под стража и моят клиент е под домакински арест все още ”, съобщи отбраната на Соколов - юрист Мариан Киряков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР