Голяма драма няма, знаем как да действаме спрямо коронавирусът. Новите

...
Голяма драма няма, знаем как да действаме спрямо коронавирусът. Новите
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев каза кога ще е пикът на новата вълна

Голяма драма няма, знаем по какъв начин да действаме по отношение на коронавирусът. Новите подварианти са към 30 пъти по заразни. Пикът ще е малко след началото на август. Това съобщи доктор Александър Симидчиев в ефира на Нова телевизия.

По думите му хората боледуват по-леко. " Имаме ясна визия какво съставлява този вирус и в случай че дозираме вярно ограниченията, то няма да има потребност от локдаун ", счита той. Д-р Симидчиев съобщи, че може да се вкара в градския превоз почасово носене на маски.

Може да се разкрият в лечебните заведения обособени звена, които нямат достъп до останалите, с цел да се поемат болните и да се лекуват, тъй като сега коронавирус отделенията са закрити.

Със сигурност болните от корона са с два или три пъти повече от тези, които се тестват, изясни лекарят.

Той кометира и политическата конюнктура у нас. " Диалогични сме и постоянно желаеме да решаваме проблемите. Нашите министри са технократи. Надежда Йорданова прави всичко, с цел да осъществим декларираните промени, само че от Висш съдебен съвет не ѝ спомагаха за това. Изборите постоянно са там ", сподели още доктор Симидчиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР