Голяма част от това що за човек сме в живота

...
Голяма част от това що за човек сме в живота
Коментари Харесай

9 предупредителни знака, че сте в лоша компания

Голяма част от това що за човек сме в живота зависи от лицата, с които се обкръжаваме. Понякога неналичието на асортимент кой влиза и се настанява в свободното време, и кой става авторитетен в него, се оказва нездравословна. Човек би трябвало да бъде заобиколен от хора, които го карат да се усеща по-добър, да прави положителни каузи, да желае да се развива и които го въодушевяват и обичат. 

Блогърът Марк Черноф от MarcandAngel.com счита, че всеки може да откри дали се е свързал с нездравословни за него хора и да промени това, като напусне неприятната компания. Първо е нужно да осъзнаем кои са тези персони. Според Марк има " предупредителни знаци ", които ги издават и демонстрират че е настъпил моментът да се освободим от въздействието им. Става дума за следното:

Хората, които са наша неприятна компания, имат време за нас единствено когато им е комфортно . Не бива да насилвате никой да освободи пространство за вас в живота си. Който го е грижа, ще го стори по свое предпочитание. 

Те употребяват предишното ни против нас . Има и лица, които отхвърлят да одобряват че към този момент не сме тези, които сме били преди - може да сме правили неточности в предишното, само че към този момент се намираме напред в бъдещето по отношение на тези мигове, Променили сме се, в положителния случай сме си взели поука. Понякога някои остарели познати отказват да одобряват обстоятелството, че сме пораснали и сме стъпили крачка напред. Те дърпат погледа ни обратно към предишното. Не им помагайте в опитите да напомнят и удостоверяват ваше неприятно държание. 

С тях се усещаме в капан. Здравословните връзки са къща, в която вратите и прозорците са отворени. Ако някой ви кара да се чувствате лимитирани и затворени за външния свят и да бъдете себе си, освободете се. Вие също не ограничавайте никой. 

Осмиват фантазиите и качествата ни.  Ако им го позволявате, те ви възпират да постигнете това, което единствено вие знаете че можете. Това което сте способни да извършите зависи единствено от вашето мнение, вашият избор, от времето и силата ви. 

Излъгали са ни тежко повече от един път.  Да обичаш - това не са думи, а действия. Не е единствено пристрастеност и хубост, а и почитание. Ако допускате някой който постоянно лъже в живота си, стартирате да наподобявате на него - гласувайки му още и още доверие се заблуждавате и двамата че по този начин може да се продължи. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР