Голяма част от шофьорите не спазват въведените ограничения на скоростта

...
Голяма част от шофьорите не спазват въведените ограничения на скоростта
Коментари Харесай

Голяма част от шофьорите не спазват въведените ограничения на скоростта в Кресненското дефиле

Голяма част от водачите не съблюдават въведените ограничавания на скоростта в Кресненското дефиле.

Седмици откакто бяха въведени рестриктивните мерки на скоростта до 50 километра в час в региона на Кресненското дефиле и краткотрайно е неразрешено изпреварването в рисковия сектор доста от водачите обаче се оказва, че не съблюдават наложените правила.

Това демонстрират наблюденията освен на самите водачи преминаващи в дефилето, само че и на екипа на Българска национална телевизия, който реши да ревизира съблюдават ли се новите ограничения.

За въведените краткотрайни ограничавания, които ще останат в действие в началото до месец юни, а по-късно и непрекъснато, алармират както новите пътни знаци ситуирани на всеки 200 метра, по този начин и оранжевата непрекъсната линия по цялото 19-километрово трасе. Оказва се обаче, че даже и тези знаци не се виждат от някои водачи.

Докато екипът на Българска национална телевизия преминаваше правата в региона на дефилето се натъкна на няколко изпреварвания.

От Пътната полиция в Благоевград, които наблюдават дали се съблюдават наложените ограничавания споделиха за Българска национална телевизия, че патрулите в региона ще бъдат увеличени. Оттам прибавиха още, че следва и монтиране на камери на основните места, с които да се откриват нарушителите на пътя.

Вижте още във видеото.

Репортер: Али Мисанков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР