Голяма част от родните звезди не прецениха добре, че ги

...
Голяма част от родните звезди не прецениха добре, че ги
Коментари Харесай

Ето кои са популярните ни звезди, които фалираха в страничните си бизнес начинания

Голяма част от родните звезди не решиха добре, че ги бива единствено в малко действия и взеха решение да заложат средства в разнообразни бизнес инициативи и банкрутираха, разбра HotArena . Ето кои попаднаха в топ 10 на неуспелите да развият страничните си действия.

На първо място са Десислава и Азис . Те се сплотиха по другарски като сътрудници в основаването на собствен клуб в Студентски град. Въпреки че по това време Азис се обличаше като жена и фурорът около него бе огромен, а Деси бе на върха в кариерата си, проектите им претърпяха крушение. Прокрадна се версията, че повода са високи налози. След това певицата се провали и в основаването на своя музикална телевизия, писа „ Шоу “.

Фолкпевицата Рени също се захвана с кръчмарство – тя управляваше клуб „ Планет “ заедно  с музиканта Емил Коларов. Заведението потегли добре, само че най-после изпълнителката претърпя провал и се наложи да го затвори. Да не приказваме, че се провали и в кариерата си, защото я заряза в името на фамилията.

Моделката Златка Райкова се изложи с бизнеса си със сватбена организация. Наемът на помещението, в което се предполагало да провежда сватби, бил доста висок, а тя нямала никакви клиенти поради скандалната си популярност. Тогава Павел на Преслава се бръкнало с към 150 хиляди за прищявката й, които след това със затварянето загубил…

Фолкпевицата Камелия и приятелят й Цветин държаха компания за зелена сила. „ Каенерджи груп “ е записана от дълго време в Пловдив. Как, за какво и по кое време банкрутира бизнесът им, не е ясно, а и певицата не обича да си спомня за него. Ками има неуспех и със заведение в центъра на София – ресторант, който потръгва добре, само че клиентелата му оредява поради липса на паркинг. Малко по-късно хазяинът подвига двойно наемът и тя хлопва кепенците.

Футболистът Ивелин Попов скъса джоба и реши да затвори заведението, което бе купил на жена си – фолк певицата Елена Паришева. Спортистът вложил над 100 бона в начинанието, само че барът не прокопса и той загуби вложеното.

Хилда Казасян в продължение на 10-тина години въртеше арменски заведения, само че най-после се наложи да ги затвори. Бизнесмени, артисти и политици се хранеха при нея, само че това беше до време, а на опашка останали единствено приятелите на певицата, които се налагало тя да черпи. Кофти мениджмънта, за който отговарял колегата й Николай Попов, изиграл неприятна смешка и тя затворила 3 от 4 от заведенията си.

Ивана също закри частния си бизнес. Заедно с татко си Тодор Калудов въртяха компания за автобусни транспорти в родния Айтос. Тя функционирала 11 години, само че след 2010 нещата вървели извънредно зле и я продали. Голяма част от хонорарите й за участия отидоха за компанията, само че на вятъра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР