Голяма част от феновете на Барселона, които изгледаха снощния мач

...
Голяма част от феновете на Барселона, които изгледаха снощния мач
Коментари Харесай

Феновете на Барса атакуваха клубния автобус, объркали го с този на ПСЖ

Голяма част от почитателите на Барселона, които изгледаха снощния мач против Пари Сен Жермен онлайн, взеха решение да устроят енергично посрещане на играчите на тима за 1/4-финалния конфликт от Шампионска лига.
Прочетете още
Запалянковците възпламениха голям брой димки и скандираха окуражителни послания към футболистите. Въпреки това се стигна и до конфузна обстановка, защото няколко последователи сбъркаха клубния рейс с този на ПСЖ и го замериха с предмети. От фрагментите на Movistar даже се вижда по какъв начин играчите на каталунците Марк Гиу и Иняки Пеня са изумени от тази канонада.

Очаквано, доста от почитателите на Барса бяха настроени против някогашния футболист на отбора Усман Дембеле, който в този момент е част от състава на Луис Енрике. Затова имаше викания и плакати против Дембеле. Някои от последователите даже си бяха приготвили подправени банкноти с лика на френския национал.

В последна сметка играчите на Барселона разочароваха своите последователи, защото позволиха тежка загуба с 1:4, която ги изхвърли от шампионата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР