Голям удар за Златка Райкова и Карен Хатчатрян. Двамата го

...
Голям удар за Златка Райкова и Карен Хатчатрян. Двамата го
Коментари Харесай

Карен е разбит! Бракът му със Златка няма да мине пред Господ заради мъжа на Преслава

Голям удар за Златка Райкова и Карен Хатчатрян . Двамата го раздават доста влюбени, сгодиха се, само че щастието им няма да е цялостно, защото няма да могат да вдигнат църковна женитба.

Причината е, че някогашната плеймейтка  вече е омъжена за пред Бог, а по църковните закони човек може да подписва църковен брак единствено един път в живота си. Това значи, че Златка и Карен не могат да се венчаят в черква.

Църковният брак на Райкова към момента е в действие и той не е с кого да е, а с сегашния любим на фолк дивата Преслава, който е татко на щерка й Паола . Става въпрос за Павел Лазаров , който преди години скапе брака си поради Златка.

Двамата се венчали в една черква в гората. Интересното е по какъв начин са съумели да го създадат без цивилен брак, какъвто е законът, само че явно са налели пари в божия храм и са им разрешили.

Към днешна дата този църковен брак към момента е годен, тъй като нито той, нито тя са подали заявление за отменяне. Дори и да се скапе обаче, повече църковни бракове Златка не може да подписва.

Това е огромен удар за русокоската, защото тя твърди, че е огромна християнка и доста има вяра в Господ. Карен също е православен християнин и ще се радва да получи благословията на Бог, само че уви.

Не е ясно по какъв начин жена като Златка Райкова, която води толкоз разюзден живот, може да е набожна, в случай че непрекъснато нарушава божите заповеди.

Това е трети годеж за Мис Плеймейт 2007. Първият пристигна преди 5 години, когато ММА боецът Георги Валентинов й предложи брак в ефира на Нова ТВ. След няколко месеца пък Благой Георгиев, прочут повече като Благо Джизъса , й направи предложение. Сега ред е на Карен, като този път очакванията на Златка са, че ще успее да стане младоженка.

С Павел не са били сгодени, въпреки да са се оженили църковно. Когато тя му е била държанка, той към този момент е бил женен, само че бракът му бързо се рзбива поради изневярата му.

Източник: HotArena.net
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР