Голям удар по егото на Николета Лозанова! Тя вече не

...
Голям удар по егото на Николета Лозанова! Тя вече не
Коментари Харесай

Пълен майтап! Не Николета, а Мария била секс символ!

Голям удар по егото на Николета Лозанова! Тя към този момент не съблазнява! Да се смеем или да плачем!? Половинката на Ники М. не е секссимвол номер едно на България, разбра HotArena.

Бившата водеща на " Папараци " не сграбчи приз в нито една категория , макар че бе измежду номинираните на ежегоднте награди " Секссимвол на годината ".

Според журито и гласувалите Ни Ло не е това сексапилно маце, което грабваше де що има еротична премия. Щом схваща, че се е сгромолясала от сексапилния Олимп, Лозанова даже не се появи на събитието , което гъмжеше от елит персони. В обилие бяха плеймейтките и миските. Сред гостите бе и новата Мис България Радинела Чушева.

Николета е афектирана, че още веднъж не е отпред в някоя от класациите за съблазън. Лозанова бе номинирана единствено в една категория – секси майка. Лозанова е гневна и реже уредниците, щом схваща, че за нея няма да има статуетка. Въпреки че е в листата с ВИП посетители, Лозанова взема решение да си спести появяването на светското събитие.

Голямата премия сграбчи Марешка Бардем. Плеймейтката сграбчи наградата " Секссимвол на годината ". Изкусителката пребори моделката Диляна Попова и журиращата в " България търси гений " Славена Вътова.

" Много се веселя, че стартирам годината по толкоз положителен метод и с премия ", сподели Марешка за " България Днес " .

Миньончето неотдавна претърпя сериозна злополука по автомагистрала " Тракия ". Тя към този момент е в топформа и няма никакви следи от злополуката. Точно преди началото на събитието се появи " ученикът " на Николета – Мирон, с който двамата се появиха на екран предходната седмица. Главният сценарист на " Фермата " е част от обществен план в " Папараци ". Под зоркото око на учителката си Лозанова Мирон би трябвало да се трансформира в света на ВИП-овете.

Интелектуалецът към този момент е сменил външия си тип. Той е изрусен и носи лъскави и маркови облекла. Дама на Мирон по време на премиите бе плеймейтката Нора Недкова. Плеймейтката и ученикът на Лозанова друснаха телца под звуците на лоен гьобек.

Певицата Мария отново разруши конкуренцията. Миньончето за следващ път сподели, че Галена и Преслава не могат да й стъпят на дребния пръст по женска привлекателност. Отварачката сграбчи наградата за секссимвол в категория " Попфолк ". Певицата не съумя да вземе премията си, защото бе на присъединяване в нощен клуб.

Участниците от " Фермата " обраха половината статуетки. Оказа се, че любимците ни от дребния екран са доста обичани от всички, а също така и пъклен... секси.

В категория " Риалити секссимвол " премията завоюва Елизабет от " Фермата " . Тя пребори своята колежка от риалитито Красимира и Бояна Генова от " Игри на волята ". Бети към този момент се готви за женитба. Чаровната брюнетка се сгоди незабавно откакто напусна формата. Щастливото събитие ще бъде след няколко месеца, а Елизабет е поканила всички най-близки от шоуто за най-важния й ден.

Изненадващо за всички Паулина и Красимир от " Фермата " се окичиха с премията за най-секси звездна двойка. Залюбилите се в риалитито имаха сериозна конкуренция в лицето на Алекс и Дани Петканови, както и Криско и половинката му Цвети.

Сами е секссимвол при мъжете. Мачото, който може да плени всяка жена, се появи на светското събитие с очарователката си другарка и близкия му другар Митко Калайджиев, с когато се сближиха във " Фермата ".

Над 700 лв. бяха събрани по време на благотворителен търг, който се организира преди награждаването. Събраните пари ще отидат за храна в приюта на отец Иван в Нови хан. На аукциона се предлагаха картини, чанти, бужута и други неща. Най-дейни в търга бяха участниците от " Фермата ". Паулина се снабди с няколко продукта, измежду които голяма мечка и супер скъпа бутилка водка. С марковия алкохол тя почерпи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР