Голям клон от 100 -годишен чинар се стовари върху кола,

...
Голям клон от 100 -годишен чинар се стовари върху кола,
Коментари Харесай

Голям клон падна върху автомобил в Пловдив СНИМКИ

Голям клон от 100 -годишен чинар се стовари върху кола, паркирана на общински паркинг на площад " Съединение ". Инцидентът е станал преди час, оповестиха очевидци. Пострадал е единствено един автомобил, за благополучие на паркинга не е имало хора и никой не е постадал. 

Паркингът се намира тъкмо против постройката на прокуратурата, в края на ул. " Бетовен ". Изсъхналият клон е паднал от огромна височина и е огънал покрива на фолксвагена. Отчупени пръчки са паднали и върху прилежащи коли, само че без да им нанесат провали, съобщи.

" За страдание сходни произшествия не са необичайност на нашата улица. Дърветата са много остарели и макар, че са в относително положително положение, по тях има изсъхнали клони. Над въпросния паркинг на височина към 10 метра висят още няколко изсъхнали клона. 

" Паркове и градини " почистиха рисковите клони в Дондуковата градина, само че тук скоро не са минавали. Би трябвало да създадат оглед и да отстранят рисковите клони. Представете си, че изпод имаше някое дете, а и възрастен да беше. Клонът е доста пълен и пада от огромна височина. Може да го остави на място ", разясняват хора от близкото кафе, които са очевидци на случая. 

Собственикът на автомобила изчаквал осигурител за оглед и по всяка възможност ще заведе дело против Община Пловдив.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР