Голям благотворителен концерт в памет на убитата Виктория Маринова -

...
Голям благотворителен концерт в памет на убитата Виктория Маринова -
Коментари Харесай

В Русе организират благотворителен концерт в памет на Виктория Маринова

Голям благотворителен концерт в памет на убитата Виктория Маринова - административен шеф на телевизия TVN и водеща на предаване, ще се състои на 2 декември тази година в зала "Арена Монбат " в Русе. Това оповестиха уредниците от фондация "Направи положително за чужд ", основана в памет на Маринова.

В концерта ще вземат участие Георги Христов, Дичо, Крисия, Силвия и Теди Кацарови, Пресияна и Мирела Димитрови, Хилда Казасян, Орлин Павлов, DEEP ZONE Project, ПоПоКАТЕ5Л. Водещи ще бъдат Боряна Баташова и Руслан Мъйнов.

"Събраните средства ще бъдат употребявани за благотворителни акции на фондацията - дела, които Виктория Маринова, наградена посмъртно от Съюза на българските публицисти за гражданска героизъм, не съумя да приключи, само че ние дружно ще успеем ", декларират от фондацията.

Организаторите са подготвили специфични документи за подаяние, които ще бъдат връчвани незабавно на донорите.

От фондацията осведомят още, че по време на Коледните и Новогодишни празници ще бъде подредена галерия с рисунки - "Картички на положителното ", сътворени от деца от разнообразни градове в България. Те ще могат да бъдат закупени от посетителите на експозицията, като средствата ще се употребяват за благотворителни цели, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР