Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не

...
Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Очаквайте дъжд от голове в тези 3 зрелищни двубоя

Головете са обичани на футболните почитатели. Освен в случай че някой не е заложил да няма попадения, всички желаеме да забележим трагични мачове и доста голове, по тази причина и рубриката " дъжд от голове " търси разнообразни футболни прогнози върху мачовете, в които нашият екип от типстъри чака да валят попадения. Ето ги и предложенията за събота:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .

17:45 часа: Аякс - Фортуна Ситард (от The Dalai Lama)

Аякс посреща Фортуна Ситард в мач от 25-ия кръг в Холандия. Домакините са втори в Ередивизие, само че са окрилени след триумфа над Реал Мадрид в Шампионската лига през седмицата, а триумф ще резервира разликата от водача ПСВ Айндховен на пет точки. Гостите се показват едва последно време, като са в серия от три следващи загуби. Очакванията са ми амстердамският гранд да победи уместно над по-слабия конкурент след триумфа над Реал.
Прогноза : над 4,5 гола на мача – 1,72.
22:00 часа: Марсилия – Ница (от Mr. Corner)

Лига 1 в никакъв случай не се е хвалела с изключително резултатни мачове, а точно заради тази причина коефициентите за над 2,5 гола нормално са по-високи от общоприетите за този тип
залог (с изключение на ПСЖ). Марсилия – Ница обаче е конфликт, който може да ни предложи освен футболно представление, само че и повече голове. И двата тима се борят за място в европейските клубни шампионати, което е причина за атакуващ футбол. В последните пет мача сред Марсилия и Ница единствено един път двата отбора не съумяват да си отбележат над 2,5 гола, а упованията са тази наклонност да се резервира и в този мач.
Прогноза : Над 2,5 гола (1.90 коефициент)
21:30 часа: Фиорентина - Лацио (от The Gambling Guy)
В последния неделен мач в Серия А ще станем очевидци на самобитен реванш сред " виолетовите " и " орлите ", които се изправиха едни против други в шампионата за Купата на Италия. Тогава Фиорентина се класира напред, само че Лацио има повече защо да се бори в шампионата. Гостите имат аспирации към топ 4, само че през 2019 година към този момент записаха няколко провали. Мачът против Фиорентина е от изключително значение, като гостите ще търсят успеха. Всеки от последните 4 мача на Фиорентина приключи с голове в двете порти. И двата тима ще вкарат през днешния ден.
Прогноза : И двата тима да отбележат гол (коефициент 1.60)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР