Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не

...
Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не
Коментари Харесай

Дъжд от голове: Футболните прогнози за мачовете, в които ще валят попадения

Головете са обичани на футболните почитатели. Освен в случай че някой не е заложил да няма попадения, всички желаеме да забележим трагични мачове и доста голове, по тази причина и рубриката " дъжд от голове " търси разнообразни футболни прогнози върху мачовете, в които нашият екип от типстъри чака да валят попадения. Ето ги и предложенията за събота:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .

16:30 часа: Борусия Дортмунд – Щутгарт (от Mr. Corner)

По-рано през седмицата Борусия Дортмунд отпадна от Шампионска лига, а в този момент главната цел пред отбора на Люсиен Фавър остава шампионата, където борбата с Байерн е извънредно яростна. Борусия няма право на повече неточности, а „ жълто-черните “ сигурно ще се развихрят пред слабата отбрана на Щутгарт, изключително на собствен стадион. Гостите също има защо да се борят – тяхното оцеляване в Бундеслигата. И двата тимове са способни да бележат голове, а това е видно и от конфликтите посред им – последните 11 срещи са приключили безусловно с над 2,5 гола в мача, като седем пъти е имало най-малко четири гола в срещата.
Прогноза : Над 2,5 гола (1.53 коефициент)
17:00 часа: Арброут - Стенхаусмуър (от The Dalai Lama)
Арброут посреща Стенхаусмуър в мач от 28-ия кръг на шотландската Лига 1. Арброут са водач във краткотрайното нареждане с 60 точки, до момента в който гостите са последни с 24 пункта. Разликата в класите е голяма и домакинът би трябвало да завоюва трите точки. Арброут обаче получи шест гола в последните си девет семейства, до момента в който Стенхаусмуър вкарва в 10 от 16-те си загуби в лигата. Двата тима играха три пъти през сезона до момента, като домакините завоюваха всеки един от срещите, до момента в който гостите се разписаха във всеки един мач посред им. Спокойно може да се търси както победа за домакините, по този начин и доста голове в двете порти.
Прогноза : Над 2.5 (коефициенет 1.61)
17:00 часа: Лестър - Фулъм (от The Gambling Guy)
В 4 от последните 5 мача сред двата тима имаше 3 или повече гола. Мачовее сред двата отбора постоянно са доста резултатни, а в последните 5 мача на Лестър 4 пъти видяхме 3 или повече гола, до момента в който в тези на Фулъм - 3 от 5. За гостите мачът е от съществено значение, защото имат едвам 1 победа в последните 9 мача. Лондонският отбор ще излезе в атакуваща групировка и ще търси успеха, до момента в който Лестър е чудесно атакуваща селекция, само че с доста пробойни в отбрана.
Прогноза : Над 2.5 гола (коефициент 1.70)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР