Голмайсторът за България при в Баку от новия приятелски турнир

...
Голмайсторът за България при в Баку от новия приятелски турнир
Коментари Харесай

Голмайсторът за България: Всеки един от нас трябва да се развива и да става по-добър в клубния си тим

Голмайсторът за България при в Баку от новия другарски шампионат на ФИФА – FIFA Series, Филип Кръстев определи, че резултатът е законосъобразен. Полузащитникът съобщи, че всеки един състезател от състава на „ лъвовете “ би трябвало, когато е с клубния си отбор, да се развива и усъвършенства, тъй като това е основно за играта на националния тим.

„ Да, резултатът беше законосъобразен. Азербайджан си завоюва равния резултат със мощния си напън на терена. Мачът беше равносилен. Жалко, че не успяхме да вкараме втори гол и мачът да отиде в наша изгода “, стартира Кръстев, който осъществя дебютното си попадение с екипа на България.

„ Отборът на Азербайджан беше по-свеж от и се виждаше по метода, по който играеха с топката. През множеството моменти на терена се усещаше, че са по-добри на терена. Допуснахме повече неточности и прибързвахме. Имахме нашите мощни моменти да ги пресираме. Трябваше да продължим по този начин добре и през второто полувреме, както в края на първото, с цел да направляваме мача и да сътворяваме офанзивите и головите положения “.

„ Чисто отборно, с всеки мач започваме да се напасваме, да привикваме към това всеки един състезател по какъв начин играе. Когато не сме в националния тим, всеки един от нас би трябвало да се развива и да става по-добър в клубния си отбор. Когато дойдат мачовете на националния тим, да покажем на какво сме способни, колективът да бъде на високо равнище и да израстваме с всеки минал лагер. Трябва да сме подготвени за формалните мачове и да заобикаляме грешки, с цел да не бъдем наказвани “, съобщи Филип Кръстев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР