Голмайсторът на ЦСКА-София Али Соу, който донесе успеха на червените

...
Голмайсторът на ЦСКА-София Али Соу, който донесе успеха на червените
Коментари Харесай

Али Соу: Горд съм! Искам да остана в ЦСКА до края на сезона

Голмайсторът на ЦСКА-София Али Соу, който донесе триумфа на " алените " над Левски, съобщи, че се усеща чудесно в отбора. Той призна, че желае да приключи сезона в тима от Борисовата градина.

" Щастлив съм, удовлетворен съм, най-важното са трите точки. Накрая потрерихме, само че победихме. Искахме да спечелим с малко повече, само че в последна сметка значимото е, че спечелихме. Във значимите моменти успяхме да играем като тим. Трябваше да се пазим от това, че мачът ще е елементарен. Горд съм, че доближих кота 100 с екипа на ЦСКА и се надявам да играя още.
Нормално е да има клюки за мен, ще дойдат предложения, само че съм благополучен тук, удовлетворен съм, към този момент мисля единствено за ЦСКА. Бих споделил, че сега всичко са единствено клюки, не съм преговарял с никой клуб, в този момент ще починем, а когато пристигна времето, ще забележим какво ще стане. Категорично желая да остана в ЦСКА до завършек на сезона, погаждам се отлично с всички в тима, всичко върви без спънки ", сподели Али Соу след успеха. efbet Лига 13 кръг, петък 18 декември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР