Голмайсторът на Наполи - Виктор Осимен, е желан от Пари

...
Голмайсторът на Наполи - Виктор Осимен, е желан от Пари
Коментари Харесай

ПСЖ атакува Осимен, той обаче иска във Висшата лига

Голмайсторът на Наполи - Виктор Осимен, е мечтан от Пари Сен Жермен, само че би предпочел да се заиграе във Висшата лига, макар скорошното пътешестване до столицата на Франция. Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, е дал приоритет на привличането на нов централен нападател това лято, който да води офанзивата на отбора в дълготраен проект. 24-годишният нигериец е харесван от шефовете на „ алените дяволи “ и оглавява листата с задачите на клуба.

Скаути на Юнайтед са били на мача на Наполи от Шампионската лига против Милан предишния месец, когато нападателят означи попадение, само че то не беше задоволително за тима му да продължи към ½-финалите. Головете на Осимен обаче изстреляха италианския клуб до първата му купа в Серия А от 33 години.

Il Mattino твърди, че Юнайтед е в преференциална позиция да притегли Осимен през лятото, като ползата им се ускорява заради обстоятелството, че Нюкасъл и Пари Сен Жермен също наблюдават обстановката с нигериеца. Изданието обаче прибавя, че Наполи ще продаде своята звезда, единствено в случай че получи оферта, която считат за невъзможна да откаже.

RMC Sport пък твърди, че ползата на ПСЖ към Осимен също е сериозен и нападателят е подхванал пътешестване до френската столица по-рано този месец точно, с цел да разбере желанията на първенеца в Лига 1. Той не е отказал твърдо на парижнаи, само че избира да играе в британския футбол. Нападателят разгласи през март, че му „ фантазия “ да играе във Висшата лига.

Голмайсторът на Тотнъм - Хари Кейн, е друга цел както на Юнайтед, по този начин и на ПСЖ. „ Червените дяволи “ имат интерес още към нападателя на Бенфика Гонсало Рамош, Мохамед Кудус от някогашния отбор на Тен Хаг - Аякс, както и към Расмус Хойлунд от Аталанта, който наподобява най-евтината алтернатива.

Napoli striker Victor Osimhen is wanted by Paris Saint-Germain but he would prefer a move to the Premier League, despite a recent trip to the France capital
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР