Голмайсторът на Левски Давид Яблонски поздрави Непримиримите Синьо Хасково. Веднага

...
Голмайсторът на Левски Давид Яблонски поздрави Непримиримите Синьо Хасково. Веднага
Коментари Харесай

Голмайсторът на Левски Давид Яблонски поздрави Непримиримите

Голмайсторът на Левски Давид Яблонски поздрави Непримиримите Синьо Хасково. Веднага откакто осъществя следващото си уверено попадение във вратата на Черно море Варна, чешкият бранител на " сините " получи особено приветствие от фенкуба в Хасково. Запалянковците му благодариха за гола и тениската, която Яблонски им подари след срещата на " Герена " с Берое, в предния кръг. Те му направиха и изпратиха специфичен видиоклип, на който държат фланелката с номер 28 и скандират неговото име и " Сърце, душа, за Левски София ".
Бранителят, който се трансформира голмайстор за Левски през този сезон писа в профила си в обществената мрежа Facebook: " Много благодаря ви огромни благодаря ".

Над 30-ет последователи на сините в града на Богородица се бяха събрали във фенклуба с цел да гледат дербито сред Черно море и Левски. След доста красива и мощна игра столичани победиха с 1:3, а точно чехът вкара третото попадение.
След всеки гол на любимците си ултрасите изригваха с мощни крясъци, които се разнасяха из целия център на регионалния град.
След това сините последователи изгледаха и срещата от Шампионската лига сред Тотнъм и Ювентус, приключила с предстояща победа на италианците с 1:2.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР