Голмайсторът на Арда - Димитър Макриев, който днес отбеляза две

...
Голмайсторът на Арда - Димитър Макриев, който днес отбеляза две
Коментари Харесай

Макриев: Посещавам победата на Елин Топузаков

Голмайсторът на Арда - Димитър Макриев, който през днешния ден означи две попадения за триумфа с 3:0 над Локомотив (Горна Оряховица), посвети триумфа на предходния треньор Елин Топузаков и неговия щаб.

“Всички чакахме да падне първия гол, след което Горна отпадна физически. След това вкарахме втори и трети. Закъснях с подготовката и първите 3-4 мача ми беше трудничко, само че щом въвеждам, влизам във форма. Искам да посветя успеха на Елин Топузаков и неговия щаб. Стойчо Стоев промени доста неща за 4-5 дни, само че видяхте, че издържахме физически.

Като пристигна нов треньор, всеки гледа да се потвърди повече. Надявам се по този начин да продължим и в идващите мачове. За мен е значимо да има конкуренция, тя те държи жив. Да знаеш, че в случай че не играеш, гориш. Навън сме малко неуверени, само че се надявам да се стабилизираме.

Имам контракт до зимата. Искам да оказа помощ на клуба, както те на мен”, разяснява Макриев. Втора лига 6 кръг, понеделник 3 септември  Арда (Кърджали) 3:0краен резулат  Локомотив (Горна Оряховица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР