Голмайстор №1 на испанския национален тим Давид Вийя е разследван

...
Голмайстор №1 на испанския национален тим Давид Вийя е разследван
Коментари Харесай

Разследват бивш нападател на Барса за опипване на жена

Голмайстор №1 на испанския народен отбор Давид Вийя е разследван за полово посягане над жена по време на престоя си в Ню Йорк Сити. Става дума за някогашен чиновник в клуба, която твърди, че в продължение на години всекидневно е била опипвана от някогашния нападател на Барселона. Самият Вийя отхвърли обвиняванията.

Жената е известна като Скайлър Б. В “Туитър” тя написа следното: “Не минаваше ден, в който той да не ме опипва и да ме тормози вербално. Когато получих опция да работя в клуба, смятах, че това е шансът на живота ми. Но за сметка на това получих Давид Вийя, който всеки ден ме докосваше, а моите шефове намираха това за доста смешно.”

I thought I was getting the opportunity of a life time when I got that internship. What I got was David Villa touching me every fucking day and my bosses thinking it was great comedic material. Women brave enough to tell their stories this loudly are my heroes. Someday.
— Skyler B (@ItsmeskylerB) July 17, 2020
В своя отбрана Вийя дефинира думите на дамата като “напълно неверни”. “Странно е за какво толкоз време никой не повдигна въпрос, в случай че се е чувствал неудобно”, регистрира испанецът.

Давид Вийя изкара към четири сезона в Ню Йорк Сити, а неотдавна приключи кариерата си. От 17 години насам той е женен за детската си обич Патрисия Гонсалес, като двамата имат три деца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР