Голите гърди на Мая Джама изглеждаха буквално капещи от пот,

...
Голите гърди на Мая Джама изглеждаха буквално капещи от пот,
Коментари Харесай

Мая Джама гореща и потна, докато дава на феновете актуална информация за ITV Love Island All Stars от Южна Африка

Голите гърди на Мая Джама изглеждаха безусловно капещи от пот, до момента в който тя попиваше южноафриканското слънце във вторник.

29-годишната се възползва оптимално от почивния ден от подготовката си за Острова на любовта, защото е подготвена да показа сериала All Star на шоуто ITV2, който започва идната седмица. Мая употребява своята история в Instagram, с цел да показа видеоклип, на който е легнала на шезлонг и се рови под звуците на Narcissistic на Valiant и Stalk Ashley.

В нищожни бикини с жълти и оранжеви шарки, водещата се нацупи пред камерата, преди да покаже извивките си и да признае: „ Косата ми става все по-светла на слънце. Имам басейна за себе си и през днешния ден е почивен ден, преди да поискате. Островът на любовта обаче стартира скоро - просто допълням загар! "

След това Мая завъртя камерата, с цел да покаже бронзовите си крайници пред обляната от слънце среда, в това число кристално синята вода. Това последва вчерашна обява, в която бристолчанката предложи на трите си м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР