Големият въпрос от последните дни дали МВР е на някого

...
Големият въпрос от последните дни дали МВР е на някого
Коментари Харесай

Искрен Митев: ДАНС вижда пудели, но "Магнитски" подминава

Големият въпрос от последните дни дали Министерство на вътрешните работи е на някого или Министерство на вътрешните работи просто би трябвало да работи в интерес на жителите и тяхната сигурност. “Това, което виждаме е, че се разнася една фотография на един пудел и ДАНС, прокуратурата, съда толкоз са се вторачили в пудела, че не виждат слона в стаята ”, съобщи депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев.

В ефира на Българска национална телевизия той разяснява свадите в Министерство на вътрешните работи - не виждат, че хипотетично присъединяване в хипотетична незаконна група с хипотетични трафиканти, е мотив някой да стои към този момент 4 дни в ареста.

“Хора, които са в листата " Магнитски " и са водачи на партии и целия свят ги видя, че са корумпирани, обаче българската прокуратура и ДАНС не може да ги види, че са корумпирани. Хора, които са забъркани в " Турски поток ", " Боташ ", " Барселонагейт " са водачи на политически партии. Но българската прокуратура се е вторачила в фотографията с пудела, а когато би трябвало да откри доказателства за очевидните и ясните за всички български жители обстоятелства, че същинската незаконна група е в Народното събрание, ръководи България и аз нямам самообладание прокуратурата и ДАНС да вземат отношение по този въпрос, а не да си затваря необятно очите ", разясни Митев.

В същото време приказваме за правдивост и за правова страна, само че в действителност страната ни е най-бедната, тъй като няма правдивост и " когато си в листата " Магнитски " и си отпред на страната, корупцията ражда корупция, а престъпността - престъпност и няма правдивост ".

" Когато се обърнеш в Народното събрание, като погледнеш Движение за права и свободи виждаш " Магнитски ", като погледнеш ГЕРБ - виждаш Движение за права и свободи, като погледнеш " Възраждане " - виждаш ГЕРБ, като погледнеш Има Такъв Народ - виждаш Движение за права и свободи. И като застанеш на трибуната и погледнеш напряко и надясно, те все са Делян Пеевски ", добави Искрен Митев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР