Големият тенис турнир от сериите ATP 250 - Sofia Open

...
Големият тенис турнир от сериите ATP 250 - Sofia Open
Коментари Харесай

Sofia Open 2019 става още по-достъпен за феновете

Големият тенис шампионат от сериите ATP 250 - Sofia Open 2019, наближава и провокира все по-сериозен интерес. Най-голямото тенис събитие в България за 2019 година става още по-достъпно за почитателите, осведомят уредниците. От 21 януари в продажба потеглят и блоковете на третото равнище на " Арена Армеец ".

За местата там почитателите на тениса получават извънредно преференциална опция да следят онлайн някои от най-големите звезди на международния тенис. Пакетен билет за последните четири дни от шампионата, в това число полуфиналите и финалите на сингъл и двойки на 9 и 10 февруари, ще коства единствено 75 лв. или по-малко от 20 лв. дневно. Феноветеимат опция да си закупят пакетен билет за финалните 4 дни и за останалитеблокове в залата, като той коства 150, 250 или 350 лева, според от точната позиция. Децата употребяват 25% отстъпка.
 Робин Хаасе - шахматистът на корта
Робин Хаасе - шахматистът на корта

Остават 13 дни до началото на Sofia Open 2019

В продажба са и единичните билети за всички дни от Sofia Open 2019 от 3 до 10 февруари. За първите 4 спортни дни (3-6 февруари) билетите ще са на идентична цена, без значение от мястото в " Арена Армеец ". На 3 и 4 февруари билетите ще костват по 10 лв., а за деца до 14 година - по 5 лева

На 5 февруари, който е разгласен за " Ден на децата ", всички на възраст до 14 година ще могат да влязат в залата изцяло гратис, до момента в който билетите за възрастни костват 20 лева На 6 февруари цената на билетите е 30 лева, като децата употребяват 50% отстъпка.
 Тони Надал сервира страхотна изненада на почитателите преди Sofia Open 2019
Тони Надал сервира страхотна изненада на почитателите преди Sofia Open 2019

Легендарният испанец прегледа " Арена Армеец ", където ще се водят изключителни борби от 3 до 10 февруари

Четвъртото издание на Sofia Open се трансформира в най-силния шампионат от сериите АТР 250. Доказателство е и изключителното показване на звездните участници в България на Откритото състезание на Австралия. Sofia Open сигурно ще има представител най-малко на полуфинал. Пристигащият у нас първенец на идващото потомство Стефанос Циципас детронира първенеца Роджър Федерер от Australian Open, с цел да влезе на четвъртфинал за първи път в шампионат от Големия шлем. Там новият любим на Гърция ще срещне първият първенец от София Роберто Баутиста Агут, който също идва в България след борбите на австралийска земя.
 Стефанос Циципас победи Роджър Федерер с 3-1 сета
Изненадата е реалност: Федерер е навън от Australian Open 2019!

Маестрото отстъпи, макар че поведе с 1-0

На Sofia Open ще играят още двама от Топ 20 в света - Карен Хачанов и Данийл Медведев. Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Гаел Монфис и носителят на три трофеи от " Големият шлем " Стан Вавринка също потвърдиха присъединяване в София, с цел да подсигуряват тенис шоу от най-високо равнище в " Арена Армеец ".
 Грациите от ансамбъла със особено комбиниране за Sofia Open 2019
Грациите от ансамбъла със особено комбиниране за Sofia Open 2019

Вижте видеото в материала
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР