Големият липсващ в новия списък е Бойко Борисов. Кръгът покрай

...
Големият липсващ в новия списък е Бойко Борисов. Кръгът покрай
Коментари Харесай

Михаил Екимджиев: Големият липсващ в списъкът Магнитски е Борисов

Големият изчезнал в новия лист е Бойко Борисов. Кръгът около него обаче се затваря. Това съобщи пред БНР ръководител на Асоциацията за европейска интеграция и права на индивида Михаил Екимджиев.

Той акцентира, че в листата има и политически съображения. По думите му не може една партньорска страна да каже непосредствено, че индивидът, който ни е управлявал 12 години е подкупен и нарушава правата на индивида. Според него това не се споделя непосредствено, само че се дават сигнали.

Първо по-далечното обграждане като Делян Пеевски, в този момент пък Владислав Горанов. Остана единствено вождът да стои от горната страна на листата. Самосъхранително, а и с цел да избави партията, той постепенно и бавно ще се отдръпна с достолепие, разясни Екимджиев.
 Нови 5 българи глобени по Магнитски
Нови 5 българи глобени по Магнитски

Румен Овчаров, Александър Христов Николов, Иван Генов, Николай Малинов и Владислав Горанов

Новият лист по закона " Магнитски " демонстрира, че в България няма воля да бъде разследвана тежката корупция , която десетилетия наред ни прави по-бедни и по-болни и с по-лошо обучение, уточни той.

По думите на Екимджиев, Иван Гешев е главният провинен за това всекидневно да плащаме налог " Корупция ". Главният прокурор е поръчител на клептократското лоби в Народното събрание, за това, че грабежът може да продължава безнаказано, разясни юристът.

Според него новият лист е знак към всички нас да гледаме деликатно на кого се доверяваме в политическия набор . За нашите сътрудници очевидно е недопустимо това, че основният прокурор е недостижим, надали не със статута на ранните монарси. Неприемливо е, тъй като техните вложения - морли и материални, зависят от върховенството на закона в България, сподели още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР