Големият финал на Игри на волята приключи - победител е

...
Големият финал на Игри на волята приключи - победител е
Коментари Харесай

Какво стана след финала на Игри на волята


Големият край на " Игри на волята " завърши - победител е Андрей, който отвя с безупречна игра, спортна дисциплинираност и забележителна устойчивост съперниците си Паулина и Симеон, само че това, което се случи минути след края на рисковия формат, е не по-малко любопитно.

В петък вечер страстите пред дребните екрани бяха огромни, само че не по-малки се оказаха и пристрастеностите в обществените мрежи, където още по време на оспорвания край мненията се увеличаваха със стотици за минути. Особено горещо пък стана, когато всички участници, които очевидно авансово са се наговорили, качиха една и съща фотография в профилите си.







От фрагмента излиза наяве едно - борбите и интригите са били единствено за Арената в " Игри на волята ". Извън нея са останали единствено вълнуващите мемоари и едно огромно другарство, което наподобява занапред ще написа историята си.

Нямаше по какъв начин да не направи усещане на всички, че на фотографията липсва Симеон, който изключително най-после на формата, провокира доста отрицателни реакции и откровени насмешки в обществените мрежи, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР