Големия проблем на България е огромната корупция и олигархията, която

...
Големия проблем на България е огромната корупция и олигархията, която
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Има план на олигархията да манипулира общественото мнение

Големия проблем на България е голямата корупция и олигархията, която желае да задържи статуквото. Има проект на олигархията да манипулира публичното мнение с този шпионски скандал преди два значими избора – локалните избори и избора на основен прокурор. Това е интензивно мероприятие.
Това съобщи ген. Атанас Атанасов пред бТВ.

Борисов се опита да се разграничи от абсурда, самият той го слага в кавички, само че конференцията на прокуратурата бе дадена във министерството на вътрешните работи. Да не се прави Борисов, че не знае защо става въпрос, той управлява службите, първо на него би трябвало да са докладвали.

Не знам какво има в досиетата на делото за шпионаж. Избирателното изпускане на информация може да изкриви.

Аз съм индивида, който подписка три случая на изпъждане на съветски дипломати от страната. В България съветския дипломатически корпус е по огромен от този на Франция, Англия и Германия дружно. Без дейности на съветските офицери у нас не може да има активност.

Тази история с КТБ ще продължи. Имаше обществени данни, че опита за прелом в Черна гора е квалифициран в съветското посолство у нас. Конкретна информация по случая „ Скрипал “ също имаше – никакви дейности. Преди години, когато бе спрян плана „ Белене “ министър председателят Борисов го назова мочур, а в този момент, когато Росатом може да вземе големи пари – това не е ли в интерес на Русия.

Цацаров е на първа линия, само че като ходеше да се среща с Георги Гергов, който стои зад тези ползи не би трябвало ли да го проверяват и него.

Това е цялостна небивалица преди изборите, тъй като ГЕРБ мощно се рони от дясно, тормозят се и от митингите срещу единствения кон за основен прокурор Иван Гешев.

Колко пъти върви Сидеров да се снима в Русия, в праламента е цялостно с партии, които подържат Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР