Големите партии, а се провалиха и потънаха в корупция, предадоха

...
Големите партии, а се провалиха и потънаха в корупция, предадоха
Коментари Харесай

Манолова: Борисов им правеше подаръци на „Лукойл Нефтохим“ всяка година, докато играеше мачле с Валентин Златев

„ Големите партии, а се провалиха и потънаха в корупция, предадоха националния интерес, продадоха своите гласоподаватели “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ водачът на „ Изправи се БГ “ Мая Манолова.

Тя даде за образец брифинга, който дадоха през вчерашния ден от лесопарк „ Росенец “ в Бургас съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев. Кирил и Асен, вместо да дават отговори, задават въпроси, разяснява водачът на „ Изправи се БГ “.

„ Всъщност Борисов им правеше дарове на „ Лукойл Нефтохим “ всяка година, до момента в който играеше карти и мачле с шефа на компанията Валентин Златев – „ Лукойл “ не плащаше налози. Обаче самите Кирил и Асен направиха още по-голям подарък – с левче по-скъп бензин и дизел. Това носи спекулативни доходи за рафинерията в размер на 3,5 милиарда лева “, разяснява Манолова.

Тя атакува и друга партия от четворната коалиция – Българска социалистическа партия. „ Прехваления обществен бюджет на Нинова от 22 милиарда лева в действителност не е по-висок от обществения бюджет на Горанов и на Борисов за 18 милиарда лева, тъй като инфлация от 17% би следвало да докара до повече разноски за обществени действия “, съобщи водачът на „ Изправи се БГ “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР