Големите неприятности за футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд продължават

...
Големите неприятности за футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд продължават
Коментари Харесай

Официално: Делото срещу Грийнууд стартира в понеделник

Големите неприятности за футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд не престават с цялостна мощ.

Нападателят ще бъде упрекнат публично в понеделник в опит за обезчестяване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо държание, оповестиха публично от Кралската прокуратура.

, а в британската преса се появиха информации, че това е станало заради нарушение на изискванията по освобождението му под гаранция.

Предполага се, че хипотетичните дейности са били осъществени в интервала сред 1 декември 2018-а и 15 октомври 2022-а година.

„ Кралската прокуратура през днешния ден упълномощи полицията на Грейтър Манчестър да внесе публични обвинявания по отношение на 21-годишния Мейсън Грийнууд в опит за обезчестяване, контролиращо и принуждаващо държание, както и нанасяне на телесна щета. И трите обвинявания се отнасят до еднакъв жалбоподател “, се споделя в формалното известие на прокуратурата.

Грийнууд бе арестуван за първи път още през януари тази година, след което прекара три дни в ареста преди да бъде освободен под гаранция.

От тогава нападателят чака да научи своята орис.

Той бе отхвърлен от състава на „ алените дяволи “, от тренировките, както и също по този начин му е неразрешено да посещава клубната база.

Независимо от това клубът продължава да изплаща заплатата му в размер на 75 хиляди паунда на седмица, а преди часове излезе и с публично мнение, че англичанинът остава отхвърлен до окончателното довеждане докрай на делото против него.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР