Големи неприятности за световноизвестен актьор.Актьорът Чарли Шийн е бил нападнат

...
Големи неприятности за световноизвестен актьор.Актьорът Чарли Шийн е бил нападнат
Коментари Харесай

Жена нахлу в дома на Чарли Шийн и опита да го удуши

Големи неприятности за знаменит артист.

Актьорът Чарли Шийн е бил атакуван в дома си от съседка, съобщи уеб сайтът " Ти Ем Зет ", като цитира правоохранителните органи. В сряда полицията пристигнала в дома на Шийн в региона на Лос Анджелис поради съседски спор.

Служителите настояват, че съседка на артиста, 47-годишна жена, нахлула в дома му и го атакувала, когато той отворил вратата.

Според информацията на " Ти Ем Зет "  съседката разкъсала ризата на Чарли и се пробвала да го удуши, а след това се прибрала в личната си къща. Източници на уеб страницата настояват, че в дома на артиста от " Двама мъже и половина " пристигнали парамедици, само че той не е бил откаран в болница. 

" Ти Ем Зет "  съобщи, че Чарли Шийн не знаел каква е повода за нападението, макар че не за първи път той има проблеми със съседката. Същата жена неотдавна е разпръснала някаква лепкава течност върху колата на артиста. Източник, непосредствен до Шийн, споделя, че той е приказвал с дамата след случая с колата, като изглеждало, че са се разбрали, съобщи Българска телеграфна агенция.

В последна сметка дамата е задържана в дома ѝ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР