Гого беше прекрасно, интелигентно и будно дете. Обичах да играя

...
Гого беше прекрасно, интелигентно и будно дете. Обичах да играя
Коментари Харесай

Смразяваща кръвта версия: Йоан убил Георги в Борисовата градина, защото...

Гого беше прелестно, интелигентно и будно дете. Обичах да играя шах с него и имах упоритости да го науча да играе така наречен " блинд " и да играе, без да гледа. Това съобщи в утринния блок на bTV Илиян Георгиев, вуйчо на убития в Борисовата градина Георги. " Родителите му бягат от публичността. Търсят форма на мир и покой. Имат други деца и желаят да им дадат задоволително обич и грижа. Те знаят, че, явявайки се по малкия екран, няма да си върнат Гого. Времето не лекува болката ", показа Илиян.

" На 2 юни 2015 година според мен Йоан отива и убива Гого, тъй като е имал потребност да го направи. За мен той има някаква мощна психопатия. Гледах фрагменти от съда скоро, той се усмихва, виждайки неговата адвокатка. Радва се, че няма да си понесе наказването ", съобщи вуйчото на Георги.

" За мен Йоан би трябвало да влезе в пандиза и да не излиза от там. Той е умопобъркан и ще го направи отново. Хората като него убиват ей по този начин, просто за наслаждение. Психолозите знаят, че при психопатите няма действителна причина за ликвидиране, просто го вършат. При психопата няма състрадание и съчувствие ", сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР