Годишните музикални награди на БГ Радио ще бъдат връчени за

...
Годишните музикални награди на БГ Радио ще бъдат връчени за
Коментари Харесай

БГ Радио раздава годишните си награди в Колодрума

Годишните музикални награди на БГ Радио ще бъдат връчени за първи път в зала Колодрума на 22 май. Досега в продължание на 6 следващи години семейството на съботието бе в Благоевград.

Местенето на „ блестящата гала ”, както я назовават уредниците, е тъй като през 2019 Пловдив ще е център на българската музика. Шоуто ще стартира в 22.15 часа.

Събитието би трябвало да популяризира Европейска столица на културата .

Всъщност местенето от Благоевград в Пловдив ще коства 130 000 лв. . Това стана след директно договаряне за ракламно показване сред фондация Пловдив 2019.

Според него на връчването на премиите на сцената би трябвало да има лого на ЕСК, а преди този момент веригата радиостанции под шапката на „ Метрорадио ” ЕООД би трябвало да пускат 7-секундни клипове свързани с проявата.

130 хиляди лв. съставляват 8% от годишния оборот на " Метрорадио " ЕООД .

На тези музикални награди ще бъдат показани 8 нови български поп и рок шлагери. Сред тях е и „ Несъвършен “ – нов шлагер сингъл от Руши, който издава нова музика за първи път от 10 години и избра да направи премиера на песента си точно на сцената на Колодрума.

С нова ария ще се показват и Братя Аргирови . Те ще получат премията БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова.

Участие в церемонията в зала Колодрума в Пловдив ще вземат 4Magic, Графа, DARA, Jeremy, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc`, Поли Генова, Рафи, СкандаУ, TITA и още доста бг звезди.

На 22 май, с изключение на дълго чаканите девет имена на спечелилите.

Гласуването на уеб страницата на БГ Радио ще продължи до 00 часа на 21 май . Децата до 14 години влизат без билет в Колодрума, само че без право на седящо място и с компаньон. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР