Година след като развали годежа си с Кристиан Карино, Лейди

...
Година след като развали годежа си с Кристиан Карино, Лейди
Коментари Харесай

Готова ли е за брак и деца Лейди Гага

Година откакто скапе годежа си с Кристиан Карино, Лейди Гага (по всичко личи) към този момент е настроена за съществени връзки. И (сама си го казва) няма самообладание за идващите значими стъпки в живота си.
 Лейди Гага, Kaikaia gaga и новооткритото насекомо, което кръстиха на певицата
Това е Лейди Гага на животинския свят

Открийте разликите

Знаем всичко това, тъй като Лейди Гага е на корицата на майския брой на списание InStyle. А в изявлението за списанието тя споделя това-онова за бъдещите си проекти, както и какво има намерение да прави с живота си.

Наскоро певицата стартира връзка с бизнесмена Майкъл Полански и явно връзката им става все по-сериозна. 34-годишната поп звезда призна, че бракът и основаването на семейство сега са най-важните ѝ житейски цели.

View this post on Instagram
A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Apr 8, 2020 at 8:51am PDT

" Много съм разчувствана от концепцията да имам деца и несъмнено към този момент желая. Очаквам с неспокойствие да бъда майка. Не е ли необикновено какво можем да създадем ние дамите - по какъв начин отглеждаме един живот вътре в нас ", разгорещено споделя Гага.

View this post on Instagram
A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Apr 8, 2020 at 6:02pm PDT

Певицата се надява да свърши и повече филантропска работа, като би желала да финансира екип от лекари, които да извършат проучвания върху фибромиалгията (заболяване, при което се изпитват мускулни, ставни болки и хронична умора) и невропатичната и хронична болежка, от които страда и самата тя.

View this post on Instagram
A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Apr 8, 2020 at 3:02pm PDT

" Целите ми несъмнено са брак, повече музика, повече филми и повече щедрост с Born This Way Foundation ", споделя Лейди Гага, като добавя, че има и доста фантазии и очаквания. Не е сигурна какво тъкмо ще реализира, само че е уверена, че ще го прави с хората, които обича.

View this post on Instagram
A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Apr 8, 2020 at 10:59am PDT
 Лейди Гага, списание Paper и провокациите и откровенията на певицата
Голите провокации на Лейди Гага

Ударно завръщане
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР