Година след година не спират да звучат заявленията на учени

...
Година след година не спират да звучат заявленията на учени
Коментари Харесай

Появиха се плашещи пророчества на баба Ванга за края на света и Трета световна война! Страхотиите ще се случат още тази година

Година след година не стопират да звучат заявките на учени и ясновидци, че краят на света ще настъпи през 208 година. Най-много предсказания по тематиката се появиха през 2012 година. Тогава всички започнаха да се надпреварват да предсказват по кое време ще настъпи Апокалипсисът.

През 2012 година трябваше да загинем поради война сред хора с мюсюлмански и християнски възгледи. Освен това Земята трябваше да бъде ударена от голям пай от друга планета. Но всички тези прогнози не се сбъднаха.

Сега редица медии насочиха взор към пророчествата на баба Ванга. За 2018 година тя е оставила две предсказания, които съществено могат да трансформират ситуацията на нашата планета.

Апокалипсис през 2018 година – това е първото предсказване на ясновидката. Той няма да унищожи планетата. Според Ванга, с активността си хората ще провокират екологична злополука, която ще стартира да лишава човешки животи. Петричката пророчица счита, че краят на света под формата на детонация на Земята или конфликт с друга планета ще настъпи през 5079 година, а до тогава земляните ще преживеят още няколко световни войни.

Второто й предсказване е обвързвано с това, че на нашата планета ще стартира Трета международна война. Тя ще е обвързвана с войната със Сирия. Апокалипсисът ще стартира след края на конфликтите в Сирия, в която ще има единствено един победител. Ще стартира протест, ще въстанат хора от доста страни и ще настане безпорядък. Именно в хаоса хората ще стартират да употребяват друго химическо и нуклеарно оръжие за всеобщо проваляне.

В другите страни ще стартират въстания, хората ще стартират да правят атентати и да смъкват държавни управления. В резултат на тези дейности Европа ще бъде унищожена, а Съединени американски щати ще изчезне като страна от международната карта.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР