Годеникът на Джордж Майкъл е бил арестуван в Лондон, защото

...
Годеникът на Джордж Майкъл е бил арестуван в Лондон, защото
Коментари Харесай

Полицията Арестува Годеника На Джордж Майкъл

Годеникът на Джордж Майкъл е бил задържан в Лондон, тъй като разрушавал къщата, в която е живял с музиканта. Според „ Сън “ Фади Фауаз бил гневен, откакто роднините на артиста го предиздвикали да напусне парцела, струващ 5 милиона лири, тъй като не бил включен в наследството.

Съседите чули заплашителен звук от вкъщи на Майкъл, видели Фади да се вихри на покрива, да хвърля всякакви неща оттова в тяхната градина и повикали полиция.

Мъжът продължавал да живее в къщата, която споделял с обичания си, и след неговата гибел по Коледа на 2016 година Фауаз подвигна звук към себе си, когато няколко дни след гибелта на Джордж Майкъл разгласи в обществените мрежи, че артистът се е самоубил и че нееднократно е правил опити да постави завършек на живота си.

Миналата година стана ясно, че съгласно наследството на звездата с кипърски корени той не е оставил нищо в завещание на Фади от своето положение от 96,7 милиона паунда. Когато фамилията поискало Фауаз да се изнесе от къщата в лондонския „ Риджънтс Парк “, той декларирал, че ще я напусне единствено „ с краката напред “.

След ареста му тази седмица околните повикали строителни служащи да обезопасят парцела, да сменят ключалките и счупените прозорци, написа Монитор. Източник, непосредствен до фамилията, споделя пред „ Сън “, че изгонването на Фади оттова е било дълъг развой.

„ Той се кълнеше, че Джордж го е уверил, че може да остане в дома толкоз дълго, колкото желае, и Фади мислеше, че това е обективна спогодба “, твърди източникът. Според полицията роденият в Австралия 45-годишен незает коафьор е нанесъл съществени вреди на парцела. Съсед декларирал, че откакто Фауаз е бил освободен под гаранция, спял на балкона, тъй като къщата на процедура била станала неизползваема.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР