го подкрепиха 3 от 4 партии. Това означава 655 млн.

...
го подкрепиха 3 от 4 партии. Това означава 655 млн.
Коментари Харесай

Петков за парите на пътищарите: Надявам се парламентът да размисли

го поддържаха 3 от 4 партии. Това значи 655 млн. да се платят незабавно, а други 50% да се преведат след инспекция и глоба на Народното събрание. Това съобщи министър-председателят Кирил Петков. Това, което се случи през вчерашния ден е, че това не беше гласувано. Призовах това предложение през днешния ден да се вкара на ново. Надявам се всички политически партии, които гласоподаваха " срещу ", да премислят и да имаме късмет още един път да гласуваме това предложение , сподели още той.

Попитан дали има разединение на обединението, той даде негативен отговор. Това, което ние сме дали обещание е, че ще работим кардинално. При нас е непоклатимост, когато съблюдаваме правилата които сме дали обещание на гласоподавателите, които са ни се доверили.
 Парламентът не одобри АПИ да заплати на пътните компании
Парламентът не одобри АПИ да заплати на пътните компании

Блокираха обещанието на Кирил Петков да заплати на пътищарите

Петков разяснява и протичащото се с моряците от " Царевна ". Той съобщи, че от самото начало е поддържан контакт с тях.

" Аз персонално съм приказвал с капитана - не знам какъв брой пъти. Даже съм включвал и околните на моряците да приказват през моя телефон в неделен ден, с цел да вървят нещата ", акцентира той.
 Моряците ни от „ Царевна “ са в сигурност, само че не споделят къде
Моряците ни от „ Царевна “ са в сигурност, само че не споделят къде

Това препотвърди и началникът на защитата

Петков посочи, че страната е била три пъти в подготвеност да изведе екипажа от кораба. " Едновременно с това говорихме и с украинската, и с съветската страна. Не знаехме коя от тях ще завладее пристанището . В момента, в който боят се успокои, един от моряците беше отишъл до съветската част. Когато дадоха прозорец, го съгласувах с военното разузнаване и те ги поеха оттова ", сподели още той.

Предположението на Петков е, че българите ще се завърнат у нас в понеделник идната седмица. " Сега хората са в безспорна сигурност. Центърът към Министерство на външните работи е в директна връзка. Едновременно с това координираме логистичната задача да ги върнем назад . Моето съмнение е, че ще стане в понеделник идващата седмица ", добави той.
 Българска народна банка остана без нов гуверньор
Българска народна банка остана без нов гуверньор

140 депутати се въздържаха, а Движение за права и свободи и " Възраждане " не гласоподаваха

Петков разяснява и избора на началник на Българска народна банка. За нас не беше добра стъпка, когато нямаме обединяване към една персона, да протича гласоподаване. По-разумно беше всеки да даде крачка обратно. Не бързаме за на никое място. Най-вероятно през днешния ден кандидатурата няма да бъде подкрепена, добави той. Ако 3 от 4 партии не утвърждават дадена персона, всяка една от тях, може си отдръпна своята кандидатура. Той бе безапелационен, че нито една кандидатура, не би трябвало да бъде непременно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР