Гневни, но не гладни хора тласкат Николай Колев Босия към

...
Гневни, но не гладни хора тласкат Николай Колев Босия към
Коментари Харесай

Караянчева: Едни хора аплодират пътя на Босия към смъртта


Гневни, само че не гладни хора тласкат Николай Колев Босия към нови крайности и приветстват пътя му към гибелта.

Това написа шефката на Народното събрание Цвета Караянчева в профила си във Фейсбук тази заран във връзка гладната стачка на Босия. 23 дни продължава митингът на ексцентричния държавник пред постройката на Народното събрание против пазаруването на шофьорски книжки. Преди дни, обезпокоена за положението му, Караянчева даже му изпрати доктор.
Караянчева стачкува срещу отношението на хората, поддържащи Босия.
"Убийци! " "Хлебарки! " "Долна сган! " "Гниди! " Това са някои от епитетите, с които тези дни шепа хора назовават служителите на реда пред Народното събрание, поради опитите им да опазят реда към Николай Колев – Босия, който продължава самоубийствената си гладна стачка и отхвърля всеки опит за разговор ", написа още шефката на Народното събрание.
Тя написа, че поддръжниците на гладната стачка пожелават гибел на служителите на реда, пожелават гибел на фамилиите им, на децата им. "Кълнат, както естествен човек не би се обърнал даже към най-големия си зложелател, камо ли към непознати момчета и девойки, които просто си гледат работата ", добави тя.
В поста си Караянчева цитира биографията на Махно, за който лозунгът "Анархията е майка на реда ", бил знаме.
"Анархия – мать порядка " по някакъв перверзен метод може да се вписва в концепцията за революция в Русия при започване на 20 век. Не и в свободна, развита страна от началото на 21 век. Можем да сложим проверяващи на всеки, който има лиценз да издава шофьорски книжки. Можем да сложим проверяващ на проверяващите. Кой ще ревизира проверяващите проверяващи? Това е въпрос на нрав и смяна на манталитета. Не на оставки – тъй като към този момент се желаят оставките не просто на един министър, а на цялото Народно заседание, на Президента, на всеки, който днешните махновци са нарочили за кулак. ", написа още Цвета Караянчева.
Тя пита и какво ще стане, в случай че на следващия ден някой стартира гладна стачка против настояванията на Босия?
"И да – Босия не би трябвало да почине ", приключва тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР