Гневната Дениз Уелч избухна мега за състоянието на железопътната услуга

...
Гневната Дениз Уелч избухна мега за състоянието на железопътната услуга
Коментари Харесай

Дениз Уелч от разпуснатите жени се ядоса, че се „по дяволите ядоса“, тъй като съпругът й остана блокиран на гарата

Гневната Дениз Уелч избухна мега за положението на железопътната услуга в Обединеното кралство след брачният партньор й беше оставен блокиран на гара.

Звездата от The Loose Women се раздра, когато разгласява видео от платформата след незабравими няколко дни опит за пътешестване. Тя изгуби самообладание, откакто се сблъска с големи закъснения след пътуването на брачна половинка й от пъкъла този уикенд. Тя разкритикува услугата в Instagram, настоявайки да разбере аргументите за „ ужасното “ положение на транспортната ни система.

Тя стартира видеото: „ Толкова съм ядосана. Преди два дни Линкълн трябваше да прекачи 25 000 пъти, с цел да се върне от Лондон до Уилмслоу. След това той стигна до Лестър и те споделиха „ скърбя, приятелю, няма трен отсам, тъй като няма персонал'. Къде е личният състав? Защо в този момент няма личен състав?

„ Отнема му 95 часа, с цел да се прибере у дома и трябваше да вземе такси на огромна цена до Nuneaton, тъй като никой не му сподели какво се случва. И по този начин, през вчерашния ден, нерадушен, се пробвах да хвана вла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР