Гневна съпруга разбира, че мъжът й изневерява. Тя подхожда хладнокръвно в

...
Гневна съпруга разбира, че мъжът й изневерява.
Тя подхожда хладнокръвно в
Коментари Харесай

Наранена съпруга изля душата си в писмо до любовницата на мъжа си – посланието й със сигурност ще ви развълнува

Гневна брачна половинка схваща, че мъжът й изневерява.
Тя подхожда невъзмутимо в обстановката, изхвърляйки го от домашното огнище и пишейки яростно писмо на неговата държанка.
В своето писмо дамата ясно демонстрира на любовницата, за какво тя в никакъв случай няма да бъде същински щастлива с нейния мъж. Или може би би трябвало да кажем – към този момент някогашен мъж.
Ето и какво написа наранената брачна половинка на любовницата на своя мъж:
“Видях смучките по врата на мъжа ми. Благодаря ти, че си ги направила!
Сигурно сама не подозираш, от какъв призрачен сън избави мен и децата ми!

Заслужаваш премия за стореното, като аз предлагам да задържиш брачна половинка ми за теб. Но в случай че решиш да го сториш, би трябвало да знаеш някой неща.
Той няма по какъв начин да те устоя финансово, ще би трябвало ти да го подкрепяш в това отношение. Не забравяй, че ние с него имаме две деца и те ще би трябвало да получат съответната прехрана.
Също по този начин, през последните 11 години той постоянно ме е карал да заставам вкъщи, вместо да се развъртвам в кариерата. Сега той ще би трябвало да ме компенсира за това, че не съм се развила професионално. С две думи – просто не помни за парите му, скъпа.
Ще би трябвало да му купиш и облекла. След като той излезе от душа и забелязах смучките, внезапно всичките му облекла потънаха вдън земя в една “черна дупка ”. Хубавото е, че в този момент сама ще можеш да избереш какви облекла да му вземеш. Стига да пожелаеш, вземи му и латексови, в случай че искаш!

Във всеки втори уикенд ще би трябвало да го пускаш, тъй като тогава той ще вижда децата си. Никога няма да се срещнеш с тях като негова придружителка, изключително имайки поради, че пред няколко души той те е наричал с прилагателни като “евтина пияна кучка ”.
Забрави и за постоянния и първокласен с*кс с него. Преди години той пострада съществено в региона на гръбнака, като от този миг това там долу не работи както би трябвало. Съжалявам те, тъй като преди да се случи случаят, с него имахме НАЙ-ДОБРИЯТ С*КС, който в миналото си си представяла. Той има обиден нерв и не може да се оправи. Свиквай с това, скъпа!
Не се опитвай да ми го връщаш назад, тъй като НЯМА да го приема! В секундата, в която те е докоснал, той към този момент е сбъркал. С мен той живееше прелестно, само че с теб това няма да се случи. Той ще те накара да се чувстваш непоносимо.

Не забравяй, че той постоянно ще те упреква за всичко случило се. Той ми показа през сълзи, че си споделила “дано жена ти види това ”. Е, фантазията ти се сбъдна.
Е, Дженифър – благодаря ти. Или може би би трябвало да те нарека “пияната, евтина кучка от бардака ”. Ти ми сподели, че за моя брачен партньор 11 години и две деца не значат нищо. Ти завоюва моя мъж, само че знаеш ли какво – ЦЕЛИЯТ Е ТВОЙ!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР