Глупостта не прощава. Никакви лекции дори от най-добрият психолог не

...
Глупостта не прощава

Снимка: Facebook

Коментари Харесай

Елена Гунчева: Глупостта не прощава

„ Глупостта не прости. Никакви лекции даже от най-хубавият психолог не могат да заменят персоналните дефицити и характеропатията, граничеща с параноя и психопатия. Когато подозираш хората си, ти ги правиш предатели. Когато предаваш хората си, би трябвало да очакваш, че те няма да те поддържат. Когато продаваш концепциите си, предателят си ти, а не тези, които са те разкрили. “ Това написа във фейсбук някогашният народен представител от „ Възраждане “, Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

ЛОЯЛНОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО
Когато един водач не става, той постоянно търси аргументите отвън себе си. Всеки, който му задава въпроси и го подлага на критика, е обявяван за зложелател и изменник. А един водач сплотява хората си, вслушва се в рецензията и препоръките, държи на хората си и е правилен на хрумвания, а не на пари и зависимости.

Тези дни Възраждане са повикали доколкото разбрах учен Петър Иванов да им изнесе лекция „ Лоялност и изменничество “. На която наложително трябвало да участват депутатите. Признавам, че в случай че аз още бях народен представител, непосредствено щях да пратя вожда при майка му с пожелания и да му обясня, че един човек или е водач, или не е. И в случай че не е, никакви лекции не могат да убедят околите, че е подобен.

Когато един водач е лидер, който води хората си, а не ги слага на пангара, до момента в който той си избавя задника, хората му са лоялни. Когато в минус пет градуса кара хората да обкръжат и атакуван Народното събрание, НЕ съдебна експертиза КРИЕ КАТО МИШКА на дивана. Когато някой от хората му е атакуван, не го оставя на кучетата, с цел да си избави личния гъз! Когато един човек е водач, той има хрумвания, а не стратегии по какъв начин да усвоява пари от политиката. Когато един човек е водач, има фрагменти, а не лакеи!

Никакви лекции даже от най-хубавият психолог не могат да заменят персоналните дефицити и характеропатията, граничеща с параноя и психопатия. Когато подозираш хората си, ти ги правиш предатели. Когато предаваш хората си, би трябвало да очакваш, че те няма да те поддържат. Когато продаваш концепциите си, предателят си ти, а не тези, които са те разкрили.

Глупостта не прости. За лоялността могат да се кажат доста неща. Но преданост към един противен изменник значи просто съучастие. Оттам започнете лекцията!

Елена Гунчева-Гривова

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР