Глория сама се похвали с участието си в театрална постановка Глория

...
Глория сама се похвали с участието си в театрална постановка
Глория
Коментари Харесай

Глория сменя амплоато

Глория сама се похвали с присъединяване си в театрална постановка
Глория сменя амплоато. Поп фолк изпълнителката ще става актриса. Тя е следващата чалга певица, която ще взе участие в театрална режисура. Примата на попфолка ще играе един до друг на сцената с титаните в актьорската специалност Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов в комедийния шлагер „Направихте ме на луд“.

За присъединяване си в театъра се похвали самата Глория. Певицата ще бъде гост-звезда в спектакъла. Тя ще се включи в представлението във Варна на 20-ти януари. Водещ ще е Руслан Мъйнов, който ловко съчетава смешното със сериозното.

„Очакваме ви“, гласи късият разяснява на певицата под анонса за присъединяване й в представлението. Глория няма самообладание да се качи на театралната сцена. Певицата от години има сходна фантазия и щом получава покана от режисьора Богдан Петканин, за момент не се замисля и приема предлагането.

Път на попфолк гилдията в театъра направи Фики. Синът на Тони Стороро бе първият, който дебютира като гост-звезда в постановката, в която в този момент ще играе Глория. Той изигра няколко представления с трупата в разнообразни градове у нас през миналата година.

Глория жонглира сред подготовките в театъра, попфолк кариерата и грижите за първородната си внучка. Всяка свободна минута певицата прекарва с дребната Галина и оказва помощ ежедневно на щерка си Симона Загорова в развъждането на бебока, написа „България Днес“.
 Глория става актриса сн. Инстаграм
Глория става актриса сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР