Глория разкри коя е любовта на живота й - не

...
Глория разкри коя е любовта на живота й - не
Коментари Харесай

Поп фолкът занемя! Глория показа любовта на живота си СНИМКА

Глория разкри коя е любовта на живота й - не някой благ и деликатен мъж, а личната й щерка. Примата на поп фолка умили мрежата с думите си към Симона Загорова, която на 30 октомври чества рожден ден. Това е първият й като майка, откакто през февруари роди дъщеричката си Галина и направи Глория млада баба.

Изпълнителката на " Крепост " сподели, че връзките с щерка й са прелестни, макар че не утвърждава избора й на мъж и по никакъв начин не се схваща с Даниел, който чакал на издръжката на богатата си тъща.



" Моята първа премия! Ти си моята първа премия! Ти си ми огромната наслада! Ти си ми обичаната ария! Любовта си ми! Моето момиче огромно, другото без теб смисъл няма! Дишам и пребивавам за тебе, най-прекрасното си ти! Честит рожден ден блага,моя ", написа Глория в мрежата.

Наш източник издаде, че вечерта Глория поканила най-близките си другари за домашно празненство. Тя не се стърпяла и хванала микрофона да попее на гостите си, като изпълнила и шлагери на колежки. Музикалната сцена липсва извънредно доста на певицата и тя постоянно си припява в личното студио. Силно се надява ситуацията в страната да се възстановява и да може да стартира още веднъж концертната си активност, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР