Глория или примата на чалгата, както я наричат, след броени

...
Глория или примата на чалгата, както я наричат, след броени
Коментари Харесай

Дни, преди да чукне 50: Глория разкри тайната на фигурата си! (правете това и ви обещавам да сте топ, каза тя)

Глория или примата на чалгата, както я назовават, след броени дни ще чукне половин век. За 50-те си лазарника обаче, признаваме, че наподобява съвършено, а на тялото й с право завиждат даже ученички. Топ формата на Гло е и повода да лови надалеч по-млади от нея мъже като актуалното й гадже Добромир Добрев.

Много пъти са я питали по какъв начин тъкмо се храни и какво прави, с цел да е стройна, само че тя постоянно е отвръщала уклончиво и като че ли пазеше " тайната " за себе си. Е, очевидно в този момент е решила да направи подарък на почитателите за рождения си ден и най-сетне повдигна завесата.

Глория подсигурява и даже е подготвена да се басира с фенките си, че в случай че вършат това, което прави тя, ще се снабдят с прелестно тяло и ще бъдат най-хубавата версия на самите себе си. Тренировките също били от голяма важност, както и придвижването - под каквато и да е форма, само че най-важно оставало това, което одобряваме с устата си.

" Ще ви кажа правилото и то е най-елементарното. При мен работи от 20 години, че и от горната страна. Значи - месце, риба и зеленчуци. Това са главните неща, които приемате всеки ден. Пиете по най-малко три литра вода, наложително! И никаква, но никаква захар - забравяте я! Ако ви се прииска сладичко, а и без него не може, взимате си мед ", споделя Глория.

Всеки понеделник пък тя правела ден единствено на мед, на чай, на вода и на плодове. Пробвайте!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР