GloRilla, 24, беше арестуван в окръг Гуинет, Джорджия рано във

...
GloRilla, 24, беше арестуван в окръг Гуинет, Джорджия рано във
Коментари Харесай

GloRilla имаше повреда в гардероба по време на арест под въздействието на DUI в окръг Гуинет в Джорджия след лошо представяне на полеви тест за трезвост и отказ да вземе дрегер

GloRilla, 24, беше задържан в окръг Гуинет, Джорджия рано във вторник във връзка със подозрение за шофиране в нетрезво положение и консумация/притежаване на отворен съд за алкохолна напитка. На фотографията предходната година в Ел Ей 

The Yeah Glo! 24-годишният реализатор също имаше щета в дрешника по време на процеса. Снимка по-рано този месец в Ню Йорк против непрестанен червен светофар, съгласно полицията. (Тя също по този начин е изправена пред настрана обвиняване в трафика, сподели полицията.)

The Yeah Glo! изпълнителка споделила на полицията, че е пила по-рано през нощта, се споделя в отчета на полицията, отбелязвайки, че автомобилът й мирише на алкохол и марихуана.

GloRilla, която е сътрудничила с реализатори като Cardi B, Ciara и Megan Thee Stallion, се е показала зле на полеви тест за умереност, извършен с нея, оповестиха управляващите.

Полицията сподели, че Gl...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР