Глобалният пакт за миграция на ООН представлява заплаха за континента.

...
Глобалният пакт за миграция на ООН представлява заплаха за континента.
Коментари Харесай

Джамбазки: Само хора с много тежък ишиас могат да кажат, че миграцията води до благоденствие


Глобалният пакт за миграция на Организация на обединените нации съставлява опасност за континента. Това би означавало да се легализира нашествието на милиони хора. Този пакт ще направи мигрантите легални, което ознавача, че който желае да пристигна тук, в Европа, няма да има никакви спънки да го стори.

Това показа в утринния блок на Българска национална телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки.

,,Само хора с доста тежък ишиас могат да кажат, че миграцията води до благополучие. Това е пакт, който ние не би трябвало да подписваме, тъй като тук има нещо гнило. Предстои да проведем диалог с Волен Сидеров и Валери Симеонов по тематиката и да изработим обща позиция, която да представим пред Народното събрание, тъй като времето ни притиска. Подписването на въпросния пакт е планувано в Мароко идващия месец. Поради това не би трябвало да се позволява загубата на повече време'', съобщи Джамбазки.

,,Подпишем ли този пакт, това би означавало да осигуряваме помощи, обучение, заслон и направления за миграция на несъмнено число от хора, които могат да бъдат и 10 индивида, и 10 хиляди, и 10 милиона. Просто ще бъдем задължени. Затова единственото решение е нулева миграция и твърда ограда, в случай че би трябвало с трап и крокодили'', разяснява още евродепутатът.

Относно обвиняванията против Вътрешна македонска революционна организация, че търгува с документи за български генезис, зам.-председателят на партията изрично отхвърли рецензиите.

,,Това е една гнусна и долна клевета'', сподели Джамбазки.

,,Агенцията за българите в чужбина не издава поданства. Ако някой твърди, че има корупция, това значи, че всички по веригата би трябвало да са корумпирани – министърът на правораздаването, президентът, вицепрезидентът и още към 7 организации. Нещата са ясни. Това е просто една клюка. Тази грозна офанзива против Вътрешна македонска революционна организация нанесе огромна вреда на нашата идея в Македония. Видяхте какво стана в Сърбия – там незабавно се активизираха и почнаха с арести'', приключи Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР