Глобалният хит Saltburn предизвиква вълни през последните месеци, особено благодарение

...
Глобалният хит Saltburn предизвиква вълни през последните месеци, особено благодарение
Коментари Харесай

Шефът на Saltburn разкрива какво всъщност е пиел Бари Кеоган в противоречива сцена във ваната

Глобалният шлагер Saltburn провокира талази през последните месеци, изключително с помощта на шокиращите си полови подиуми. Една сцена по-специално остави феновете зашеметени, когато видях ирландския артист Бари Кеоган да изпива телесните течности на своята влюбена от канала на ваната.

Сюжетът на кино лентата се върти към оксфордския студент Оливър Куик, който е поканен в магазина на своя другар Феликс фамилно имение, Солтбърн, за лятна отмора. Манията му по Феликс го води в свят на ексцентрични герои и безредни събития. След стартирането му в Amazon Prime Video на 22 декември, той се трансформира в един от най-поточно излъчените филми на уеб страницата и получи номинации за два Златен глобус и пет Baftas.

Въпреки това, по средата има една изключително спорна сцена филмът, режисиран от Емералд Фенел. В сцената феновете виждат Оливър, изигран от Бари, да влиза във вана, откакто Феликс, изигран от Джейкъб Елорди, преди малко е излязъл от нея. След това Оливър изпива водата от банята, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР