Глобална новинарска организация обяви, че преглежда всички изображения, издадени от

...
Глобална новинарска организация обяви, че преглежда всички изображения, издадени от
Коментари Харесай

Скандалът с Кейт Мидълтън се завъртя, тъй като основното новинарско заглавие обявява преглед на всички снимки от Двореца

Глобална новинарска организация разгласи, че преглежда всички изображения, издадени от Двореца в продължаващия скандал към изображението на принцесата на Уелс за Деня на майката.

Семейният портрет, споделен от Кейт в неделя, провокира срив, откакто деликатна инспекция разкри, че е бил фалшифициран. Известие за ликвидиране беше издадено по-късно в неделя вечерта от няколко новинарски организации, които бяха издали фотографията от името на Двореца.

Отрицателната реакция на изображението по-късно провокира необичаен отговор от Кейт, която разгласява изказване, в което се споделя: " Подобно на доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за объркването, породено от фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен Деня на майката. C. "

В последния поврат на сагата, основаната в Съединени американски щати CNN към този момент сподели, че преглежда всички други публични фотоси, оповестени от The Firm, заради опасения, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР