Глобалисткият елит“ бърза с прехода към универсално цифрово общество. Международният

...
Глобалисткият елит“ бърза с прехода към универсално цифрово общество. Международният
Коментари Харесай

Парите се отменят: Посочена е главната цел на новата световна война

Глобалисткият „ хайлайф “ бърза с прехода към универсално цифрово общество. Международният валутен фонд (МВФ) приканва всички държавни управления да ускорят ограничението /до цялостната забрана/ на парите в брой и незабавно да вкарат цифрови пари.

МВФ диктува разпоредбите

МВФ, една от водещите структури на глобалистката система за манипулиране на света, се потвърди като оператор на необятното въвеждане на цифрови пари. Директорът на МВФ Кристалина Георгиева, говорейки на неотдавнашния Сингапурски финтех фестивал, прикани държавните управления по света с настоятелна рекомендация да отстранен циркулацията на пари в брой допустимо най-скоро и да ги заменят с по този начин наречената цифрова валута на централната банка, която като цяло има признато редуциране CBDC (от англ. Central BankDigital Currency).

От програмната тирада на Георгиева следва, че цифровите пари би трябвало да заменят парите в брой, с цел да може международният хайлайф да управлява защо харчат парите си елементарните хора.

Сред „ изгодите “ на CBDC, изброени от Георгиева, са „ нараснала резистентност на развитите стопански системи, по-удобно трансгранично банкиране, ниска цена и сигурност във връзка с опция на това, което се назовава частни пари “. CBDC също ще разшири достъпа до финансови услуги.

Георгиева съблазнява международната общественост с обстоятелството, че „ благодарение на CBDC може да се реализира висококачествена отбрана на персоналните данни “. МВФ също по този начин обмисля въвеждането на изкуствен интелект в работата си с CBDC, с цел да „ усъвършенства системата “.

Прави усещане фактът, че Георгиева насочва посланието си освен към Глобалния юг, чиито страни най-често търсят услугите на МВФ, само че на първо място към „ развитите стопански системи ”, които съгласно проектите на глобалистите би трябвало да станат локомотив на международния преход към цифрови пари.

По-рано Кристалина Георгиева сподели, че МВФ „ работи интензивно върху световна платформа за CBDC “. CBDC на обособените страни „ би трябвало да са съвместими един с различен “. Тоест де факто приказваме за основаване на единна международна валута.

Цифровата инфраструктура

Вече писахме, че преходът на всички национални стопански системи към сетълменти посредством CBDC, както в границите на страните, по този начин и в интернационалната търговия, е най-важният съставен елемент на по този начин наречената цифрова обществена инфраструктура (DPI), която в този момент се вкарва в към 50 страни света и ще сложи под надзор цялото човечество.

Проектът DPI се извършва под егидата на Програмата за развиване на Организация на обединените нации (ПРООН), Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Фондация Рокфелер с поддръжката на Европейския съюз, МВФ и Световния стопански конгрес (СИФ) в Давос.

Наред със замяната на парите в брой с цифрови пари, цифровата социална инфраструктура включва още два неотменими „ протокола “: унищожаване на хартиените документи и цялостен преход към цифрови персонални карти, в това число въвеждането на електронни паспорти за имунизация за всяко лице, както и повсеместен продан на цифрови данни във всички области на човешката активност, в това число обучение, медицина, превоз и други

DPI като пилотен план ще бъде въведен в 50 страни до 2028 година И до 2030 година, съгласно проектите на уредниците на плана, целият свят би трябвало да премине към DPI и надлежно към CBDC цифрови пари.

Как да станете парий - заточеник?

Без да е член на DPI и без да има CBDC цифрови пари в акаунта си, човек ще бъде изключен от обществения живот и в действителност ще се трансформира в заточеник. Той няма да може да купува и продава артикули, да получава обучение, да посещава медицински институции, да употребява персонален и публичен превоз, да получава държавни услуги и така нататък

В същото време въвеждането на DPI също допуска абсолютно въвеждане на обществен рейтинг (който в този момент се употребява интензивно в Китай) - система за оценка на лоялността на жителите към управляващите и сходството на държанието му с откритите правила.

Системата за обществен рейтинг ви разрешава да ограничите достъпа на обещано лице до неговите финансови запаси и способността му да се движи в пространството, в случай че систематичният оператор смята, че държанието на лицето не дава отговор на нормите и разпоредбите.

Освен това е ясно, че оператор на такава система може да бъде единствено страната или упълномощени от страната структури. Следователно не може да се изключи, че ниският обществен рейтинг на жител ще бъде равностоен на изключването му от цифровата обществена инфраструктура и ограничение на достъпа му до всички горепосочени обществени благоприятни условия.

С въвеждането на DPI, CBDC и обществения рейтинг сигурно поражда въпросът за зачитането на главните човешки права. Междувременно тези права могат елементарно да бъдат лимитирани или даже нарушени под претекст за оповестяване на някакво изключително състояние или пандемия заради „ рискова болест “.

Що се отнася до оповестяването на „ пандемия “, това скоро ще стане наложителен прерогатив на Световната здравна организация (СЗО), друга глобалистка конструкция, тясно обвързвана с МВФ, WEF и гореспоменатите частни фондации на Гейтс и Рокфелер в установяването на властта на шепата доктринери - глобалисти в света.

В момента СЗО поставя всички старания за поощряване на по този начин нареченото световно пандемично съглашение, което се приготвя за сключване през май 2024 година Държавите, които го подпишат, ще трансферират своя суверенитет на СЗО, която, откакто получи правото да афишира случайно пандемии, ще стане де факто върховен световен управителен орган.

Нереалистичните периоди

И по този начин, какво виждаме? Има координирана, усилена работа на всички глобалистки структури - Организация на обединените нации, подчинените й СЗО и МВФ, както и частни доктринерски фондации (наричащи себе си по друг метод - " благотворителни ", " стопански " и " филантропски " ) по многостранното създаване на нова, цифрова световна система, в която глобалистите, под благовидни претексти за улеснение и сигурност, въвличат всички страни и всички хора.

Обявените периоди за построяването на сходно цифрово световно общество са 2028 и 2030 година Изглеждат нереални. Факт е, че увещанията на МВФ за „ изгодите “ от CBDC не работят с мирното развиване на планетата и взаимноизгодното интернационално икономическо съдействие.

Парадоксално, само че самата ръководителка на МВФ призна това. Георгиева сподели, че „ използването на CBDC към момента е надалеч от довеждане докрай “, даже в случай че 60% от страните „ изследват тази опция под някаква форма “, по данни на МВФ. В последна сметка „ изследването на опция “ не е същото като поемането на ангажимент. Но все пак „ оптимистът “ Георгиева прикани „ общественият бранш да продължи да се приготвя за потреблението “ на цифровите пари.

Времевите рамки от 2028 година и 2030 година също наподобяват нереалистични заради скептицизма измежду популацията на разнообразни страни по отношение на подобен „ протокол “ на DPI като „ цифровите паспорти “. Това беше явно по време на неотдавнашната пандемия, когато в доста европейски страни, Съединени американски щати, Канада и Австралия неналичието на електронен документ за имунизация изключваше индивида от обществения живот, което провокира дейни митинги измежду популацията.

Всичко е наред? Не, всичко е неприятно!

Обобщавайки общия песимизъм в света по отношение на DPI, за който интензивно се написа от международната несистемна преса, плануваните дати наподобяват нереалистични, когато всичко в света е относително положително.

Това значи, че всичко в света би трябвало да е доста неприятно, с цел да работят причините на глобалистите, с цел да са налице всички „ справедливи “ условия за бързото въвеждане на всички DPI „ протоколи “ и по-специално на цифровите пари. За да реализират задачата си до 2030 година, глобалистите би трябвало да основат условия, при които хората няма да се питат за какво им е необходим цифровият свят.

В тази връзка е невероятно да се подценен към този момент постоянните изказвания на генералния шеф на СЗО Тедрос Гебрейесус, този заплатен сътрудник на глобалистите, че „ новата пандемия е единствено въпрос на време “.

Ситуацията на извънредно интернационално напрежение, подклаждана от глобалистите, се вписва добре в същата тази картина на изискванията – когато „ всичко е неприятно “. Сега, в подтекста на борбата сред Русия и Съединените щати посредством войната в Украйна, в подтекста на невиждан скок на палестинско-израелския спор, както и във връзка със опасността от директен конфликт сред Китай и Съединени американски щати за Тайван, диалозите за световен нуклеарен спор се изместиха от подстрекателството на западната демократична преса и политици от плоскостта на невероятната доктрина към равнището на високата възможност.

В същото време най-неразрешимият от всички спорове – палестинско-израелският – има и максимален капацитет да ескалира в световна нуклеарна злополука.

Какво е GDCC?

Нека повторим, като се има поради най-кратката времева рамка, избрана от глобалистките доктринери за създаване на универсална цифрова социална инфраструктура, съществува огромна заплаха международният глобалистки „ хайлайф “ да тръгне да предизвика основаването на „ идеални условия “ за тази задача – когато хората на Земята са докарани до такава степен, че в търсене на тишина и успокоение, в търсене на храна и чиста вода, в условия на цялостна съсипия, водени от страха от гибелта и желанието да оцелеят, те като безхаберно стадо да се наредят на опашка за електронни паспорти и електронни пари в подмяна на това, от което са били лишени.

Сатанинският глобалистки " хайлайф " тласка човечеството към това, което скоро ще бъде известно като GDCC (Global Digital Concentration Camp, световен дигитален концентрационен лагер). Но първо ще имаме световна разрушителна война и нова пандемия. Не се знае какво ще следва първо.

Превод: Европейски Съюз

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР