Глоба в размер на 500 лева е наложена за хулиганство

...
Глоба в размер на 500 лева е наложена за хулиганство
Коментари Харесай

Русенец, удрял патрулка, псувал полицаи и се сбил с мъж, отнесе солена глоба

Глоба в размер на 500 лв. е наложена за безчинство на русенец. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Русе.

Около 22:30 ч. на 7 август екип на Първо районно управление (на МВР) е бил пратен на адрес на ул. Сяр в Русе, с цел да обяснява сигнал за зародила по-рано същата вечер обстановката със скандал и последвало сборичкване сред двама мъже. На място униформените са открили участниците в пререканията – двама русенци на 35 и 34 години.

Докато чиновниците съставяли нужните документи, 34-годишният се доближил и блъснал с пестник по задния похлупак на служебния автомобил, като почнал да насочва псувни и закани към единия от униформените.

Полицаят му разпоредил да се отдръпне от служебния автомобил, само че мъжът не извършил полицейското предписание и траял да удря по задния похлупак на колата, както и да насочва обиди към служителя на реда. 34-годишният бил в очевидно нетрезво положение. Той е бил арестуван.

За осъществените от него дейности, с които жестоко е нарушил публичния ред, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото и държавния чиновник, му е бил формиран акт по Указа за битка с хулиганството.

С решение на Районен съд - Русе на лицето е наложено административно наказване - санкция в размер на 500 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР