Глоба от 100 евро и отнемане на шофьорската книжка за

...
Глоба от 100 евро и отнемане на шофьорската книжка за
Коментари Харесай

Солена глоба за пиене на вода грози шофьорите в Гърция

Глоба от 100 евро и лишаване на шофьорската брошура за 30 дни може да бъде наложена, в случай че пътният чиновник реши, че жестът на отваряне на бутилка с вода или неналичието на ръка на кормилото може да разсее лидера на МПС.

Според Кодекса за придвижване по пътищата в Гърция има опция за санкция от 100 евро за пиянство на вода по време на шофиране единствено при избрани условия.

Всъщност член 13 от Пътния кодекс гласи, че лидерът на автомобил е задължен да подсигурява, че има цялостна независимост във връзка с придвижванията на ръцете си, с цел да може свободно да прави всевъзможни маневри, нужни за безвредно придвижване по пътя.

Хидратацията е от значително значение, изключително в този момент, когато температурата се повишава, само че може да докара и до санкция, в случай че решим да пием вода, до момента в който караме, осведоми " Труд ".

 Шофирането е развой, който изисква нашето цялостно внимание и отдаденост, защото има доста външни тласъци, които могат да ни накарат да „ загубим “ вниманието си от пътя, с всичко, което произтича от това.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР