„Гледката е ужасяваща. Аз такова нещо не съм виждал“, каза

...
„Гледката е ужасяваща. Аз такова нещо не съм виждал“, каза
Коментари Харесай

Бойко Рашков от мястото на катастрофата: Гледката е ужасяваща, аз такова нещо не съм виждал

„ Гледката е ужасяваща. Аз такова нещо не съм виждал “, сподели вътрешният министър Бойко Рашков по време на брифинга за тежката злополука на Автомагистрала „ Струма “ с рейс с македонска регистрация.

„ Хората вътре са изцяло изгорели. На въглен. Скупчени са. До момента не можем да кажем какъв брой са на брой, нито кои са. Трябва да се разпознават “, сподели още Рашков.

Той добави, че са пътували общо четири рейса, като е допустимо да са се трансферирали пасажери от едно транспортно средство в друго.

Относно вероятните версии, Рашков сподели, че всичко се преглежда като допустима причина за случая.

„ Както виждате има мантинела, която е отнесена от този рейс. Мантинелата е просто унищожена. Напълно е допустимо това запалване да се е получило вследствие на допира до мантинелата “, сподели Рашков, като посочи, че това са първични версии.

Най-малко 45 души починаха, откакто пътнически рейс с македонска регистрация се възпламени на автомагистрала „ Струма”тази нощ.

Вътрешният министър Бойко Рашков, министър председателят Стефан Янев и шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов са на място.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР