Гледайте НА ЖИВО: Брифинг на ГЕРБ Моят страх е, че

...
Гледайте НА ЖИВО: Брифинг на ГЕРБ Моят страх е, че
Коментари Харесай

НА ЖИВО Борисов: Моят страх е, че няма да се направи правителство

Гледайте НА ЖИВО: Брифинг на ГЕРБ

Моят боязън е, че няма да се направи държавно управление. Аз съм се отдръпнал от всички места, с цел да не нервирам. Ето управлявайте, само че те желаят да вършат скандал. Не може да се покаже нищо, с изключение на анти ГЕРБ говорене. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг на партията.

По думите му ГЕРБ се отнася отговорно към здравето на хората.

" 1 година не стопираха да се подиграват с Щаба, горяха се маски. Сега вместо болшинството да си направи Щаб, очевидно желаят да вършат провокация. Няма да стане, аз работя единствено с обстоятелства. Голяма част от бизнеса не разбра, че има пандемия ", разяснява Борисов.

Той означи, че през месец май ще идват по 270 хиляди контрактувани ваксини на " Пфайзер " всяка седмица.

" Юни са контрактувани над 400 хиляди дози на " Пфайзер ". Само за 2 месеца ще приключим с сериозната точка на имунизацията ", добави Бойко Борисов.

Относно закриването на Националния действен щаб няма решение, което да не е в съгласие с мен, означи Борисов.

Той прикани за приемане на Плана за възобновяване

" Спрете да спекулирате, че няма проект. Злобата и реваншизмът стига до такава степен, че одобриха в петък оставката на кабинета, в желанието си да унижат ГЕРБ, в този момент министрите ще се явят като депутати. Тепърва ще се види какъв брой обещания няма да бъдат изпълнени. Аз си погледнах, от всички, които съм заречен, единствено едно не съм извършил, скенерът за болница " Света Анна ", безапелационен бе Борисов.

Според Борисов е ясно, че държавното управление, което ГЕРБ ще предложи, няма да бъде признато.

" Нека кажат истината - желаеме да мачкаме Борисов, тъй като ни победи, а те проектът, ето го проектът, той е показан. Управляващите да не се държат като съпротива, всичко е в техните ръце. Искат да вършат от Народното събрание Народен съд, за какво да се явя, като те са ми дали своят вот оставката ", съобщи той.

По думите му ГЕРБ и Движение за права и свободи нямат нищо общо.

" Случаят край " Росенец " е в съгласие деяние сред " Да, България " и Движение за права и свободи ", сподели още Бойко Борисов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР